Tänään on tiistai 18. toukokuuta 2021

Päivitykset

15. toukokuuta 2021

GALLERIA

W-pentueen kuvagalleria

W-pentue

13. toukokuuta 2021

GALLERIA

V-pentueen kuvagalleria

V-pentue

8. toukokuuta 2021

PENTUJA

Pentuja

6. toukokuuta 2021

GALLERIA

V-pentueen kuvagalleria

22. huhtikuuta 2021

GALLERIA

V-pentueen kuvagalleria

V-pentue

15. huhtikuuta 2021

PENTUJA

Pentuja

Uutisia

14. elokuuta 2020

GALLERIAT

U-pentueen kuvagalleria

U-pentue

29. kesäkuuta 2020

PENTUJA

Pentuja

Uutisia

24. kesäkuuta 2020

GALLERIAT

T-pentueen kuvagalleria

T-pentue

Tilkkuturkin kennel


Olemme Markku ja Eija Jokinen Kotkasta. Tilkkuturkin kennelnimen saimme kesällä 2008, joten kasvatustyötä olemme tehneet reilu 10 vuotta. Kasvatustyössä pidämme tärkeänä koiran terveyttä, luonnetta ja rodunomaista rakennetta.

Ensimmäinen suomenlapinkoira muutti laumaamme kahden saksanpaimenkoiran lisäksi vuonna 2002. Dani (Teelikamentten Deep Blue) tuli ja sulatti sakujenkin sydämet mahtavalla luonteellaan ja olemuksellaan. Tarkoituksena oli vain hankkia uutta rotua laumaamme, mutta Danin myötä suomenlapinkoira rotuna on vienyt mennessään.

Danin jälkeen laumamme on kasvanut pääsääntöisesti omilla kasvateilla. Käymme koirien kanssa näyttelyissä ja harrastamme pitkiä metsälenkkejä. Lisäksi harrastuksiimme kuuluu tottelevaisuus omaksi ja koirien iloksi. Koirat asuvat perheen keskellä osallistuen arjen askareihin koiramaisella tavallaan.

Pennut kasvavat meillä perheen keskellä tottuen kodin ääniin. Pentuja pääsevät vieraat katsomaan niiden ollessa n. 4 viikon ikäisiä. Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkistamana, mikrosirutettuina, madotettuina ja mukaan annetaan kattava pentupaketti, joka sisältää mm. lapinkoira aapisen, pentuohjeet, leluja, puruluita ja penturuokaa. Lisäksi liitämme pennun ostajat (heidän niin halutessaan) Lappalaiskoirat Ry:n jäseneksi yhdeksi vuodeksi. Olemme jatkossakin pennunostajien käytettävissä aina, kun jotakin kysyttävää tai kerrottavaa ilmenee.

Meillä vieraili helmikuussa 2019 kennelneuvoja omasta pyynnöstämme ja hän totesi kaiken olevan hyvässä kunnossa.

- Markku & Eija -

      Copyright © Tilkkuturkin kennel

Etusivu |  Esittely |  Koirat |  Pentueet |  Pentuja |  Uutisia |  Info |  Linkit